0884 540 014

Статии

 • Случай с наказателно дело срещу чужд гражданин

  В практиката ми на давокат по наказателно право съм се сблъсквала и с по-специфични случаи, които изискват по-комплексни познания, извън конкретната юридическа материя. Такъв е и долуописания казус с обвинение срещу чужд гражданин.

  Прочети публикацията

 • Наказателно дело при пътно-транспортно произшествие

  Случай от практиката на адвокат Весела Пенева по наказателно право Пътно-транспортните произшествия са сред честите причини за завеждане на наказателни дела, особено в София и големите градове, където трафикът е интензивен. Установяването на употреба на алкохол при шофиране става съгласно конкретна наредба и когато има съмнения относно спазването на процедурата, това дава основание на адвоката по наказателното дело да поиска комплексна медицинска експертиза.

  Прочети публикацията

 • Как добрият адвокат по наказателно право може да помогне на своите клиенти

  Казуси от реалната юридическа практика по наказателни дела В работата ми като адвокат с богат опит в областта на наказателното право съм се сблъсквала с много различни казуси . В този конкретен случай моят клиент рискуваше да получи по-сериозно наказание, за деянието си. Надявам се, че този случай  ще е полезна демострация за механизмите на правораздаване в едно наказателно дело и за ролята на адвоката в ситуация, където доказателствата за вина са категорични и безпротиворечиви.

  Прочети публикацията

 • Как да намеря добър адвокат по наказателни дела София

  Добрият адвокат по наказателни дела е този, който вземе при сърце Вашият казус, притежава необходимият опит и правни познания, и който ще защитава Вашите интереси като свои собствени. Можете да разчитате на адвокат Весела Пенева, която  ще Ви помогне възможно най-бързо да разрешите Вашият правен казус.

  Прочети публикацията